ME 2014, piaty deň Tlačiť E-mail
Napísal Edo Velecký   
28. 06. 2014
Po štvrtkovom voľnom dni pokračovali v piatok 25. júna v chorvátskej Opatiji 52. ME ME v súťaži družstiev piatym hracím dňom. Naše družstvo hrá v zložení E. Velecký - M. Henc, M. Kemeňová- J. Tomčáni, J. Kvoček-M. Vodička.
 
Prvý zápas proti Estónsku hrali Velecký-Henc a Kvoček-Vodička. Estónsko má kvalitné, aj keď nie špičkové družstvo. Proti nám hrajú prakticky bezchybne, kým my sme niekoľko chýb urobili, medzi nimi aj tzv. nevynútené (z tenisu požičanou terminológiou ako nevynútené chyby označujem také zahratia alebo licity, ktoré boli skutočne zlé a neboli pritom urobené pod tlakom alebo v nejasnej situácii). Zápas sme prehrali 0.07-19.93 VP(6-66imp). V tabuľke padáme na 17. miesto a sme len 13 VP pred posledným Slovinskom.
 
Nasledujúci zápas hráme proti Portugalsku v zostave Kemeňová-Tomčáni a Kvoček-Vodička. Zápas konči ideálnou remízou 10-10VP ( 31-31imp). Chceli sme vyhrať, ale sme radi aj tomu, že sme prerušili sériu troch ťažkých prehier. V tabuľke postupujeme na naše vyárendované 16. miesto.
 
Posledný zápas hráme proti silnému Nórsku v zostave Kemeňová- Tomčáni a Velecký - Henc. Hráme dobre, ale neubránili sme sa niekoľkým chybám, čo nás pripravuje o výrazne vyššiu výhru. Takto zaknihovávame len obvyklú každodennú jednu výhru, ale len najtesnejším pomerom 10.31-9.69 VP (33-32imp).
 
Celková piatočná bilancia je teda jedna výhra, jedna remíza a jedna prehra. To nie je zlé, ale dôležitejšie je, že počet získaných VP bol len 20.38, čo je málo. Skúsime sa zlepšiť proti našim súperom v poslednom hracom dni.

 
 
?
English (auto-detected) » Slovak
 
 
 
?
English (auto-detected) » Slovak
 

Ďalšie články na túto tému:

 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.