Šiesty deň na MEJ2013 (doplnené) Tlačiť E-mail
19. 07. 2013
Výsledky slovenskej dorasteneckej reprezentácie na MEJ v šiesty hrací deň:

Kolo Súper(umiestnenie) VP imp Umiestnenie našich po zápase
16 Írsko(19) 20-0 125-20 5
17 Nórsko(14) 3.48-16.52 17-49 6
18 Nemecko() 12.76-7.24 VP 35-24 6


V zápase proti Nemecku nastúpil miesto M. Vodičku prvýkrát na ME  Jakub Rumančík. Premiéra sa mu vydarila. Martin je už na ceste do Viedne (vezie ho tam nehrajúci kapitán, ktorý sa už do Wroclavi nevráti), odkiaľ v sobotu ráno odlieta do Venezuely na matematickú olympiádu. V sobotu čaká naše družstvo posledný zápas proti Taliansku.

Doplnené v sobotu ráno textom od R. Lukoťku, ktorý v noci doviezol do Bratislavy Martina Vodičku, sediaceho v tomto čase už v lietadle do Venezuely :):

V piatok sme hrali s Irskom, Norskom a Nemeckom. Proti Irsku to bola viac menej povinna jazda. Doniesli sme ocakavanych 20 VP.

Nasledoval klucovy zapas proti Norsku. Na Nemcov som si pomerne veril. Dobry vysledok proti Norsku nam mohol zabezpecit sieste miesto, ktore znamena postup na majstrovstva sveta. Zial zapas sa nevydaril. Prehrali sme vysoko. Sieste miesto sme si sice udrzali, avsak na jeho udrzanie dokonca budeme potrebovat dobre vysledky proti Nemecku aj Taliansku. Po zvazovani okolnosti som sa po dlhsej konzultacii s Martinom rozhodol, ze nastupi Jakub Rumancik. Jeden z dovodov bol, aby do doleziteho zapasu s Talianskom tim nastupoval s vedomim, ze aj v obmenenej zostave mozu hrat dobre. Zapas s Nemeckom dopadol relativne dobre. Vzhladom na to, ze uz timu moc neviem pomoct, som sa rozhodol pre jednoduchsiu variantu a zaviezol som Martina priamo do Bratislavy.

Dnes nas caka zaverecny zapas. Zaverecny boj o posledne sieste postupove miesto je ako remen. Zatial vedieme my o dva VP pred Danmi a Normi, ktori hraju vzajomny zapas. My hrame s Talianmi, ktori su hned za Normi. Taliani potrebuju vysoke vitazstvo. To by nam mohlo hrat do kariet. Nam by podla vysledku vzajomneho zapasu Norska a Danska mohlo stacit mierne vitazstvo. Drzte palce!


Ďalšie články na túto tému:

 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.