White House Juniors 2015 Tlačiť E-mail
29. 03. 2015
whj 2015 V Amsterdame sa v dňoch 30.marca - 3.apríla 2015 koná súťaž White House Juniors. Súťaže sa zúčastňuje 24 družstiev zo 16 krajín. Slovensko reprezentujú dve dvojice: Kvoček-Jakabšic, Rumančík-Vodička.

Súťaž sa hrá novým hracím systémom. Družstvá sú rozdelené do dvoch skupín. V skupinách odohrajú 11 zápasov po desať rozdaní systémom každý s každým. Slovensko hrá v tzv. skupine B:


Po prvých dňoch sa hrá v tretí deň štvrťfinále. V rámci neho sa vytvoria nové dve skupiny A a B. Do skupiny A postúpi prvých šesť družstiev z predtým vytvorených skupín, do skupiny B ide druhých šesť mužstiev. V rámci skupiny odohrajú šesť zápasov po desať rozdaní proti družstvám, s ktorými ešte nehrali, pričom sa do poradia počítajú aj získané body zo základných skupín.

Do semifinále postúpia družstvá, ktoré sa v štvrťfinále umiestnia na prvých troch miestach v skupine A a víťaz skupiny B. Sefiminále sa hrá v štvrtok, pozostáva z troch zápasov o 14 rozdaní,pričom víťaz skupiny A á právo vybrať si semifinálového súpera. Finále sa hrá v piatok, opäť pozostáva z troch častí po 14 rozdaní. Pre hráčov, ktorí nepostúpia do finále, je pripravený doplňujúci hrací program.

Program a informácie.
Webová stránka súťaže.
Priebežné výsledky súťaže.
Prenosy na BBO.




Ďalšie články na túto tému:

 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.