Stalo sa v máji 2013 Tlačiť E-mail
02. 06. 2013

Vo finále poľskej ligy vyhralo družstvo Ruch AZS Politechnica Wrocław (Balicki, Żmudziński, Gawryś, Kwiecień, Pszczoła, Starkowski, Gołębiowski) nad družstvom Consus Carbon Kalisz (Kalita, Nowosadzki, Chmurski, Puczyński, Makaruk, Niedzielski, Majdański, Kupnicki). Finále sa hralo na osem segmentov po 12 rozdaní. Pred posledným segmentom viedol Consus o 32 impov, ale tento segment prehral v pomere 43:1.

Na nemeckom pohári v Bonne získalo české družstvo BK Praha (Svobodová- Svoboda, Spálovský-Lauer) výborné druhé miesto. Víťazstvo patrilo dánskej seniorskej reprezentácii .

Družstvo Košice po prehre zo škótskym družstvom GlasVegas o 3 impy v KO-16 vypadlo z jarného ročníka Intercity ligy 2013. Vo finále súťaže sa Škóti stretnú s najčastejším víťazom tejto súťaže, s talianskym družstvom Ascoli Piceno.

Poľské reprezentačné dorastenecké družstvo U-20 vyhralo kvalitne obsadenú súťaž družstiev v rámci poľskej Grand Prix družstiev na 53. bridžovom kongrese v Poznani.

Slovenské ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu zamietlo opakovanú žiadosť SBZ o dotáciu pre organizovanie Hier malých federácií v Košiciach.


Ďalšie články na túto tému:

 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.