Výsledky ankety o konferencii SBZ Tlačiť E-mail
11. 08. 2014
V dňoch 11.7-10.8.2014 mali členovia SBZ možnosť odpovedať na anketu ohľadom miesta, času a frekvencie konania konferencií SBZ.

Jednotlivé odpovede (spolu 26) na anketu nájdete tu (excel súbor).

Na otázku č.1, ktorá z našich súťaží je podľa Vášho názoru najvhodnejšia pre jej spojenie s konaním konferencie SBZ, boli dve prevažujúce odpovede: samostatne a počas MMS, z ktorých vyšla s náskokom odpoveď uprednostňujúca konanie konferencie ako samostatného podujatia.
 
Otázka č.2 predpokladala, že konferencia sa koná počas Medzinárodných majstrovstiev Slovenska (súčasný stav) a týkala sa času konania konferencie. V takomto prípade odpovede uprednostňovali konanie konferencie v sobotu večer.
 
Otázka č.3 testovala ochotu členov SBZ zúčastniť sa konferencie (na vlastné alebo klubové náklady, ak klub disponuje takýmito zdrojmi), ak konferencia nie je spojená s konkrétnou súťažou a koná sa ako samostatná akcia. Odpovede v takomto prípade vo väčšine sľubovali účasť na konferencii, ak sa bude konať v rozumnej kompromisnej vzdialenosti.
 
Otázka č.4 sa týkala frekvencie konania konferencií. Súčasné stanovy určujú povinnosť zvolania konferencie najmenej raz ročne. Zároveň určujú funkčné obdobie volených orgánov ako trojročné. Odpovede v drvivej väčšine podporili zmenu intervalov pre tieto úseky.
 
Určením termínu a miesta konania tohtoročnej konferencie SBZ sa bude zaoberať schôdza predsedníctva SBZ dňa 20.8.2014.

 
 
?
English (auto-detected) » Slovak
 
 
 
?
English (auto-detected) » Slovak
 

Ďalšie články na túto tému:

 

Komentár  

 
# Drvivá účasť v anketeTibor Menyhért 2014-08-11 11:21
Ak dobre vidím, do ankety sa zapojilo iba 26 členov SBZ, z toho 24 z KBK, ak odrátame legionárov, tak 20 z KBK. Do ankety sa nezapojili ani všetci členovia predsedníctva.

I keď výsledky ankety zodpovedajú mojim predstavám, neviem či ju za týchto okolností možno brať ako dostatočne vypovedajúcu.
 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.