Ku nadchádzajúcej konferencii SBZ Tlačiť E-mail
Napísal Peter Belčák   
04. 07. 2014

Predsedníctvo SBZ vyzýva všetkých členov SBZ, ktorí sa chcú aktivovať a zúčastňovať sa na príprave rozhodnutí v prospech slovenského bridžu, aby sa prihlásili mejlom na adresu sbz@bridgeclub.sk a zároveň oznámili, o ktorú oblasť majú prednostne záujem. Zoznam všetkých záujemcov bude tvoriť kandidátsku listinu pre voľby prezidenta, generálneho sekretára a členov Predsedníctva, teda vedenia SBZ, ktorého nové zloženie si vyberieme na najbližšej konferencii SBZ v septembri 2014.

 

Všetkým našim členom prajem príjemné prežitie letného obdobia, či už dovolenkového alebo prázdninového, nech už jeho súčasťou bude aj účasť na niektorom z  turnajov organizovaných v okolitých krajinách alebo uprednostníte iné záľuby pred bridžovými stretnutiami.

 

Peter Belčák
 
?
English (auto-detected) » Slovak
 
 
?
English (auto-detected) » Slovak
 

 

Komentár  

 
# Termin konferencieTibor Menyhért 2014-07-06 10:44
Na poslednej konferencii SBZ odznela od viacerych delegatov poziadavka, aby sa konferencia nespajala s Majstrovstvami Sloveska, z tejto vyzvy usudzujem, ze to ideme znova spojit.

Konferencie takto maju nedistojny priebeh, kazdy sa snazi, aby sa konferencia co najskor skoncila, mnohi na nu prichadzaju neskor, lebo by sa nestihli navecerat a tak nezostava cas na riadnu diskusiu. Zaroven je to kontraproduktiv ne v tom, ze namiesto toho, aby sme sa venovali nasim priatelom zo zahranicia, tak konferujeme.

Pokial sa to znova spoji s Majstrovstvami Slovenska, bolo by vhodne, aby materialy, ktore nam chce predsednictvo a organy zvazu predlozit, boli delegatom zaslane pred konferenciou a potom sa nemusia na konferencii citat, iba vypichnut ustredne body.
 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.