Oznam č.1 - I.liga, jarné sústredenie Tlačiť E-mail
Napísal Vojtech Belčák   
05. 03. 2014

Oznam č.1 – I. liga 2014, jarné sústredenie

Slovenská bridžová liga 2014 – I. liga

V súlade s príslušnými článkami Propozícii Slovenskej bridžovej ligy 2014 všetky prihlásené družstvá do I. SBL splnili podmienky pre účasť v ligovom ročníku 2014.

1.) Družstvá a súpiska družstiev(stav k 5.3.2014)

Pozri - http://bridgeclub.sk/sbl/2014/list.php

2.) Ligové sústredenia, miesto a termíny:

  • Na základe Propozícii SBL 2014 Článok 2 – Prvá liga, §5, bod 1 prvé sústredenie – jarné sa uskutoční 21-23.3.2014 v Bratislave. Hracie miesto Doprastav Košická 52
  • Začiatky zápasov sú v prvý hrací deň o 17,00 hod., druhý hrací deň o 9,30 hod., tretí hrací deň o 9,00
  • Porada kapitánov je prvý hrací deň o 16,45
  • Štartovné čísla jednotlivých družstiev sú podľa konečného umiestnenia v predchádzajúcom ligovom ročníku – 1 Légia Košice, 2 KBK Košice, 3 Cassovia Košice, 4 Inter Bratislava, 5 RIP Košice, 6 Légia Michalovce. Družstvá, ktoré postúpili z II. ligy majú čísla 7 Zemplín Michalovce a 8 Jokers Bratislava
  • V prvý hrací deň sa odohrajú 2 zápasy (kolá 1 – 2), v druhý hrací deň 3 zápasy (kolá 3 – 5), . v tretí hrací deň 2 zápasy (kolá 6 – 7). Presný program – pozri Propozície SBL 2014 §4 bod 3.
  • V jednotlivých kolách všetky zápasy sa odohrajú rovnakými rozdaniami. Hrá sa na 20 rozdaní. Zaznamenanie výsledkov bude pomocou Bridgemate.
  • Rozhodcom je Dušan Šlachta

3.) Doplňujúce informácie:

Ubytovanie je vybavené na adrese:

Doprastav G Hotel Bratislava, Košická 52, 82108 Bratislava,

tel.: 0907 801960,02 502302204,

mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť.

Ubytovanie pre družstvá Légia Michalovce, Zeplín Michalovce, Cassovia Košice, KBK Košice, RIP Košice a pre rozhodcu sú objednané a zaistené. Prípadne ďalšie požiadavky prosím objednať priamo na vyššie uvedenej adrese, alebo u koordinátora.

V prípade potreby akýchkoľvek informácii sa obráťte na koordinátora ligy 2013 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. číslo telefónu 0908 700423

V ostatnom platia Propozície Slovenskej bridžovej ligy 2014. Pre informovanosť uvádzam, že rozhodnutím P-SBZ z 26.2.2014 boli propozície doplnené nasledovne

§ 1 – Definícia pojmov - nové sú body 2 a 6

§ 8 – Postup do I. ligy a právo účasti - v bode 2 bola doplnená posledná veta

§ 12 – Kapitán družstva - celý § bol prepracovaný a má nové znenie

§ 13 – Súpiska družstva - celý § bol prepracovaný a má nové znenie

Zmeny sa netýkajú súťažných podmienok, v ničom nelimitujú prihlásené družstvá, slúžia výlučne na spresnenie výkladu doteraz obecnejšie platných formulácii aj to iba v predmetných §.

Košice 5.3.2014

Vojtech Belčák – koordinátor ligy 2014


Ďalšie články na túto tému:

 

Komentár  

 
# Clenske a SBLAdministrátor 2014-03-10 09:19
Mnoho hracov, ktori za par dni nastupia do ligovych sutazi, nema zaplatene clenske alebo mozno clenske zaplatili, ale ich platba nie je v databaze SBZ zaevidovana. Koho sa to konkretne tyka, mozete lahko preverit v supiskach ligovych druzstiev na tejto adrese bridgeclub.sk/sbl/2014/list.php, kde su nezaplatene clenske prispevky signalizovane cervenym znakom za menom hraca.

Upozornujem, ze nastupenie hraca do sutaze s nezaplatenym clenskym prispevkom za dany rok vedie ku kontumacnej prehre prislusneho druzstva v danom zapase. Zaroven plati, ze za kontrolu toho, ci dotycny hrac zaplatil clenske a ci je tato skutocnost spravne zaevidovana, zodpoveda kapitan druzstva.

Ak evidencia databazy ohladom clenskeho nesuhlasi so stavom znamym kapitanovi druzstva, tak dotycny kapitan moze o napravu poziadat kluboveho admina, ktory ma pristup ku evidencii clenskeho alebo sa obratit na predsedu daneho klubu. Ak clenske platil niektory clen SBZ priamo na konto SBZ a taketo moznosti nema, tak ziadajte o napravu prezidenta SBZ alebo generalneho sekretara SBZ, ktori maju prehlad o platbach clenskeho.

Nie je vhodne odkladat tuto povinnost na poslednu chvilu a vytvarat situacie, ked hrac clenske zaplatil, ale v databaze z nejakych dovodov (objektivne dovody vsak neexistuju) nebol vytvoreny prislusny zaznam o platbe clenskeho. Nielen ze obmedzime potencialne konflikty, ale hlavne vytvorime opat jeden sice malicky, ale pritom potrebny krok k tomu, aby sme sutaze hrali za jasnych podmienok.
 
 
# clenskeJana Zlamalova 2014-03-10 11:39
Podla udajov v databaze by som povedala, ze kosicki hraci KBK nemaju clenske zaevidovane, nikto z nas. Ak sa nemylim, clenske sme povacsina vyplatili v januari, ako vzdy niekde okolo vyrocnej schodze KBK. Bolo by teda dobre keby sa tieto informacie dostali ku adminovi klubu a nasledne do db... :)
 
 
# Re: clenskeAdministrátor 2014-03-10 14:34
Bude to tak ako pises a KBK si to urcite da na cas do poriadku. Avsak zaroven existuju aj niekolki neclenovia KBK, ktori nemaju zaevidovanu platbu clenskeho a hlavne tym bolo adresovane moje upozornenie.

Este cosi z ineho sudka, ale stale na tuto temu. Kazdy rok sa stane, ze az na dotycnej sutazi treba riesit tuto agendu s niektorymi hracmi, ktori clenske nezaplatili. Nechapem to. Ide o natolko elementarnu povinnost, ze kazdy by sa mal snazit, aby ju mal splnenu na cas a bez potreby kontroly od vedenia sutaze alebo vedenia SBZ (nastastie, viem aj o takych, ktori sa aktivne snazia zaplatit clenske co najskor). Len splnenie tejto povinnosti dava dotycnemu hracovi jeho plne prava a naopak, bez jej splnenia je to parazitovanie na penaznych zdrojoch ostatnych a nechapem ako niekto moze ist na sutaz SBZ, pricom nema zaplatene clenske (mimochodom, relativne nizke).
 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.