Majstrovstvá sveta 2011 Tlačiť E-mail
16. 10. 2011


V holandskom Veldhovene začali 16. októbra 2011 dvojtýždňové boje o titul majstra sveta. Súťaží sa v troch kategóriách:
  • 40 th Bermuda Bowl: kategória open
  • 18 th Venice Cup: majstrovstvá sveta žien
  • 6 th D'orsi senior bowl: kategória seniorov
V najviac sledovanej súťaži Bermuda Bowl sa zúčastňuje 22 družstiev, ktoré sa kvalifikovali z bojov v jednotlivých zemepisných zónach. Družstvá odohrajú vzájomné zápasy každý s každým, po ktorých najlepších osem družstiev postúpi do KO bojov. Harmonogram prenosov na BBO zodpovedá rozpisu zápasov na tejto stránke, priebežný stav kvalifikačnej skupiny môžete sledovať tu.
 
MS sa premiérovo objavili na stávkovej stránke, o tejto udalosti a kurzoch je referované tu. Stránka Neapolitan club prináša pravidelne rôzne zaujímavé informácie z priebehu MS a aj zo zákulisia MS. Na stránke bridgetopics nájdete rôzne zaujímavé videá a rozhovory. Veľa zaujímavého materiálu je aj na stránke bridgewinners.

 

Komentár  

 
# Live stream z VG v HolandskuEdo Velecký 2011-10-17 11:28
Na stranke www.wkbridge2011.nl/nl/livestream-wk-bridge-2011 je priamy prenos z vugraphu z Vedlhovenu. Je to zvycajne velmi kvalitny komentar, spolu s prenosom na BBO vytvara naozaj vyborne prostredie pre sledovanie zapasov. A v buletinoch www.worldbridge.org/tourn/Veldhoven.11/Bulletins.asp?redirect=1& sa docitate, aky prenos vo VG bude nasledujuci den.
 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.