PF2011 Tlačiť E-mail
21. 12. 2010

Vážené bridžistky a bridžisti,

 

Vydarený rok máme pomaly za sebou. K udalostiam, ktoré stoja za pripomenutie, patrí výrazný športový počin slovenského reprezentačného družstva na Hrách malých zväzov a potvrdenie Košíc ako usporiadateľa týchto hier v roku 2013.

 

Za týmito úspechmi stojí predovšetkým dlhodobá systematická práca jednotlivcov vedených kapitánom reprezentácie na strane jednej a dlhodobá koncepčná práca členov Predsedníctva na zlepšovaní technického vybavenia a medzinárodného postavenia nášho zväzu na strane druhej. Dovolím si tvrdiť, že na týchto princípoch budeme pokračovať v práci aj v ďalšom období, budeme analyzovať ekonomické aj technologické aspekty a posúvať postupne bridžový život na Slovensku.

 

S blížiacimi sa Vianocami Vám a Vašim najbližším želám príjemné prežitie sviatkov a v novom roku veľa optimizmu, šťastia, úspechov a presvedčenia, že bridž nie je iba nástrojom na uspokojenie našich osobných cieľov, ale vďaka svojim spoločenským a výchovným hodnotám je hlavne dôležitou súčasťou zlepšovania kvality nášho života. Prajem Vám, aby ste po celý rok mali okolo seba ľudí, na ktorých sa môžete spoľahnúť a aby sme sa v plnom zdraví mohli čo najčastejšie stretávať na spoločných podujatiach.

 

Peter