Spôsob kvalifikácie do reprezentácie v roku 2008 Tlačiť E-mail
01. 02. 2008
Na základe rozhodnutia P-SBZ bude kvalifikácia do reprezentácie v roku 2008 prebiehať nasledujúcim spôsobom:

Súťaž družstiev:
hráči, ktorí sa prihlásili na výzvu uverejnenú koncom roku 2007, zostavia spomedzi seba štvorčlenné družstvá. V ojedinelých prípadoch je možné súpisku družstva doplniť aj o jednotlivca(ov), ktorý nebol prihlásený doteraz (za podmienky, že tento súhlasí s pôvodne vypísanými podmienkami). Do kvalifikácie sa prihlásili nasledovní hráči: Gejza Boros, Igor Dula, Anatol Filip, Marian Henc, Martin Hriňák, Martin Klimčík, Karol Lohay, Tibor Menyhért, Pavel Mokráň, Vladimír Munka, Karol Rezek, Peter Rovan, Eva Suchá, Ivo Švec, Ľjubov Tokárová, Ivan Tatranský, Ján Tomčáni, Miroslav Velčko, Edo Velecký, Alojz Zlacký.
Kde, kedy a koľko zápasov: uskutočnia sa dve sústredenia. Sústredenie I. - termín 16.-17.2.2008 v Bratislave. Hraciu miestnosť zabezpečí P-SBZ. Sústredenie II. - termín 15.-16.3.2008 v Košiciach. Hraciu miestnosť zabezpečí KBK. Účasť záujemcov na oboch sústredeniach je povinná. Presný časový harmonogram oboch sústredení bude uverejnený po zkompletovaní prihlášok družstiev.

Hrací spôsob: družstvá zohrajú na každom z dvoch sústredení vzájomné zápasy. Počet rozdaní na zápas sa určí podľa počtu prihlásených družstiev tak, aby počet rozdaní odohraných za víkend neprekročil 96.

Určenie poradia: víťazom sa stáva družstvo s najvyšším počtom získaných VP. Pri rovnosti VP rozhodujú najprv výsledky vzájomných zápasov, potom väčší rozdiel IMP. Ak sa víťaz nedá určiť ani takto, zohrajú víťazné družstvá KO zápas na 4 rozdania.

Benefity: kapitán víťazného 4-členného družstva nominuje družstvá (aj 6-členné) na všetky akcie reprezentačného teamu pre rok 2008.

Povinnosti: víťazné družstvo, vrátane kapitánom doplneného páru a jedného náhradného páru sa povinne zúčastnia VC KE 2008 v dňoch 9-11.5.2008 a VC BA 30.5.-1.6.2008 pod hlavičkou Slovensko 1 a Slovensko 2.

Administratíva: prihlášky družstiev posielajte Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. a jej kópiu zároveň na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. . Termín do 8.2.2008.


Zaraď medzi obľúbené (272) | Citovať tento článok | Počet prečítaní: 4151

Komentáre (2)
1. Autor Martin Hriňák dátum 07-02-2008 12:16 - Registered
 
 
Účelová kvalifikácia
Takáto zásadná zmena v kvalifikácii v takom krátkom čase sa nedá ani inak nazvať, nahľadiac na to, že tieto informácie prišli 2 týždne po ohlásenom termíne...
 
2. Autor Tibor Menyhért dátum 07-02-2008 12:38 - Registered
 
 
Re:
Vo vyzve k prihlaseniu do kvalifikacie bolo napisane: Spôsob a program nominácie bude určený v závislosti od počtu prihlásených.  
 
Takze nedoslo k ziadnej zmene, kedze dopredu nebol urceny sposob kvalifikacie. Osobne by som tiez preferoval kvalifikaciu parov a nie druzstiev, ale kazdy sposob ma svoje pre a proti. 
 
Osobne vo zvolenom modely ziadnu ucelovost nevidim a nepredpokladam, ze by v tom nejaka ucelovost bola.
 

Písať komentáre môžu iba registrovaní užívatelia.
Prihláste sa alebo sa registrujte.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved



Ďalšie články na túto tému:

 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.