Zmeny v klasifikačnom poriadku Tlačiť E-mail
26. 01. 2008
Predsedníctvo SBZ rozhodlo o nasledovných zmenách v klasifikačnom poriadku (upozornenie: text bol dňa 28.1.2008 doplnený, čitajte ešte raz).
  • za výsledky v I. lige budú hráčom prideľované zlaté majstrovské body,
  • za výsledky v I. lige budú hráčom jednotlivých družstiev pridelené majstrovské body podľa tabuľky a z nej podľa riadku pre hru na šiestich stoloch. Majstrovskými bodmi budú teda odmenení hráči prvých štyroch družstiev,
  • za výsledky v II. lige budú hráčom prideľované strieborné majstrovské body,
  • za výsledky v II. lige budú hráčom jednotlivých družstiev pridelené majstrovské body podľa tabuľky, pričom sa bude rešpektovať počet zúčastnených družstiev v konferencii,
  • hráč, ktorý odohrá 67 a viac% rozdaní družstva, získa 100% majstrovských bodov. Ostatným hráčom družstva budú MB pridelené lineárne.
P-SBZ rozhodlo, že náklady družstiev prvej ligy spojené s ich účasťou na oboch ligových turnajoch budú hradené podľa rovnakých pravidiel ako v roku 2007. Zároveň P-SBZ odsúhlasilo znenie nových propozícii slovenskej bridžovej ligy. Propozície budú v krátkom čase zverejnené na tejto stránke zároveň s výzvou na prihlasovanie sa družstiev do oboch líg.

Pozor, tento text bol dňa 28.1.2008 doplnený nasledovne: za výsledky v I.lige sa hráčom jednotlivých družstiev udelí dvojnásobok bodov uvedených v tabuľke MB pre turnaj pre hru na šiestich stoloch.