Zápis zo zasadania P-SBZ zo dňa 9.5. 2015 Tlačiť E-mail
Napísal Peter Belčák   
19. 05. 2015
Miesto: Košice
Dátum: sobota, 9. mája 2015
Prítomní: P. Belčák (PB), G. Hinďoš (GH), P. Hora (PH), E. Velecký (EV), A. Zlacký (AZ) Neprítomný: J. Frajt (JF)

Program:

1/ žiadosť A. Kubicu o vymenovanie komisie na prešetrenie udalosti, ku ktorej došlo na turnaji v Slavoniciach,
2/ stav príprav MMS v Poprade,
3/ diskusia.

Závery:

1/ P-SBZ dostalo od A. Kubicu (AK) dňa 6. 5. 2015 žiadosť o vymenovanie komisie na prešetrenie udalosti, ku ktorej došlo na párovom turnaji v Slavoniciach, ktorý AK rozhodoval. Členovia P-SBZ sa oboznámili s obsahom zdôvodnenia, vyjadrili názor, že v predmetnom spore by mohlo ísť o konanie, ktoré nie je v súlade so športovým a hlavne spoločenským rozmerom bridžu.
P-SBZ poverilo GH, aby pred začatím konania požiadal o vyjadrenie Ú-ČBS ako príslušného partnera.

2/ GH informoval, že pre MMS máme v hoteli Satel rezervovaný termín od 25. do 27. septembra. Predbežne ostávajú podmienky oproti predchádzajúcemu roku nezmenené. Na 20. mája je dohodnuté osobné stretnutie s p. Štrbkovou na dohodnutie podrobností.

3.1/ AZ informoval o chystanom párovom turnaji, ktorý sa uskutoční o necelý mesiacv Bratislave, vrátane výsledkov rokovaní s predstaviteľmi mestskej časti.

3.2/ PB informoval o stave riešenia požiadavky na čiastočnú refundáciu pre družstvo Jokers. PB dňa 7.4.2015 poslal P. Dubnickému (PD) mejlom (adresátom v cc bol JF) informáciu o stanovisku P-SBZ k jeho žiadosti a rámcové vymedzenie alternatív, ktoré by prichádzali a ktoré neprichádzajú pri riešení požiadavky do úvahy. Písomná reakcia k alternatívam zatiaľ od PD neprišla, preto PB nevedel povedať, akým spôsobom a dokedy bude táto požiadavka doriešená.

V Bratislave, 11. mája 2015


 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.