Výsledky MS v Číne Tlačiť E-mail
26. 10. 2014

V dňoch 10-25. októbra sa v čínskom meste Sanya konali majstrovstvá sveta transnacionálnych družstiev a párov. Hralo sa celkovo o osem titulov.

Súťaž mix družstiev (89 družstiev) vyhralo družstvo Salvo: Anita Sinclair (Anglicko), Sabine Auken(Nemecko), Zia Mahmood (USA), Marion Michielsen(Holandsko), Roy Welland (Nemecko) a Nafiz Zorlu(Turecko). Na druhom mieste skončilo čínske družstvo Geely. O tretie miesto sa podelili porazené družstvá zo semifinále: čínske družstvo Saic a francúzsko-poľské družstvo Rossard. V súťaži mixov párovú súťaž(130 párov) vyhrali Kerri Sanborn a Jie Zhao (USA-China), druhé miesto obsadili Jacek Pszczola a Mieke Wortel (USA – Netherlands) and tretie činsky pár Nan Wang - Bangxiang Zhang (China.

Najvyššie cenenú súťaž open družstiev (123 družstiev) vyhralo poľské družstvo Mazurkiewicz: Piotr Gawrys, Stanislaw Golebiowski, Krzysztof Jassem, Michal Klukowski(má 19 rokov), Marcin Mazurkiewicz a Wlodzimierz Starkowski. Na druhom mieste skončilo legionárske Monaco, o tretie miesto sa podelili Diamond (USA) a Ventin(trans). V súťaži družstiev žien (26 družstiev) vyhralo družstvo Baker v zložení Lynn Baker a Karen McCallum (USA), Sally Brock a Nicola Smith (Anglicko), Meike Wortel a Marion Michielsen (Holandsko). Druhé miesto obsadila čínska reprezentácia, o tretie sa delili Moss (USA) a Pentamina (Indonézia). V súťaži seniorov (22 družstiev) vyhralo vo finále družstvo Millner v zostave Bessis-Cronier (FRA), Kowalski-Romanski (Poľsko)a Lall-Millner(USA) nad americkým družstvom Sternberg, o tretie miesto sa podelili transnacionálne družstvá Hackett a Lewis.

Súťaž open párov (198 dvojíc)vyhrala izraelská dvojica Frielander-Liran pred poľskou dvojicou Kalita-Nowosadzki a francúzskou Bessis-Lorenzini. Túto súťaž hrala aj česká dvojica Šlémr-Vozábal a umiestnila sa na 29. mieste vo finále B. Súťaži žien (46 dvojíc) dominovali domáce dvojice, ktoré obsadili prvé dve miesta (Liu-Zhou, Huang-Gan) pred indonézskou dvojicou Dewi-Murniati. Súťaž seniorov (33 dvojíc) vyhrala indonézska dvojica Lasut-Manoppo pred Millner-Lall(USA) a Kowalski-Romanski (Poľsko).


 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.