Nový klub v Bratislave Tlačiť E-mail
06. 03. 2014

MEMORANDUM

o vzniku nového bridžového klubu (právnickej osoby) v Bratislave

My, bridžisti, ktorým nie je ľahostajná situácia okolo bridžu v Bratislave dávame na vedomie ctenej bridžovej verejnosti náš úmysel založiť v Bratislave nový klub.

Ambície pripravovaného klubu sú nasledovné:

a) byť jedným z najväčších bratislavských klubov

b) mať najmenej 1 družstvo v 1. lige

c) mať najmenej 2 družstva v 2.lige ZK

Na dosiahnutie tohto cieľa bude žiadúce rozšíriť členskú základňu Slovenského bridžového zväzu a BK Bratislava(....meno zatiaľ nie je známe....) získavaním nových hráčov, osobitne mladých. Klub bude spolupracovať so všetkými, ktorý chcú nadviazať na skvelé výsledky dosiahnuté juniorským reprezentačným družstvom Slovenska na ME vo Wroclawi 2013 a prispieť tak k odstráneniu historicky podmieneného zaostávaniu bridžu na Slovensku v porovnaní s ostatnými krajinami Vyšegrádskej štvorky.

Keďže stanovy Slovenského bridžového zväzu umožňujú členstvo vo viacerých kluboch (hoci spravidla jeden z nich je domovský), môžu sa členmi nového klubu stať aj tí bratislavskí bridžisti, ktorí sú už členmi iných klubov. Vítané je aj členstvo mimobratislavských bridžistov roztrúsených v malých mestách, kde sa nedarí udržať klub (Topoľčany, Piešťany, Nitra, Banská Bystrica, Prešov, Poprad, Bardejov, Humenné, Banská Bystrica, Hnúšťa).

Klub bude mať tri sekcie:

a) sekciu súťažného bridžu

b) sekciu rekreačného btidžu (kaviarenský bridž)

c) sekciu internetového bridžu

Klub bude úzko spolupracovať so školou bridžu formou bridžovej akadémie (BAB- Bratislavská akadémia bridžu). Predpokladáme tiež spoluprácu s Národným bridžovým centrom. Rovnako tak predpokladáme intenzívnu spoluprácu s médiami (televízia, rozhlas, tlač)

Očakávame, že členovia budú v klube dodržiavať zásady „brainstormingu“ viď , Wikipedia - sk.wikipédia.org/wiki/Brainstorming- predovšetkým zákaz kritiky.

Predpokladáme, že ustanovujúca schôdza sa uskutoční v druhej polovici apríla

v Mlynskej doline v UPeCe. Presný dátum a hodinu Vám záujemcom včas oznámime.

Prípravný výbor


 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.