PF 2014 Tlačiť E-mail
24. 12. 2013
Blíži sa koniec roku, ktorý bol pre slovenský bridž nadmieru úspešný. Po športovej stránke a po organizačnej stránke. Hrdosť na tieto výsledky je namieste a čo považujem za podstatné, že obe radosti, aj tú športovú a aj tú organizačnú, sme si pre seba urobili my sami. Zásluhy niektorých boli pri oboch akciách viac viditeľné, ale okrem nich určite za oboma výsledkami je viacročná práca a zanietenie väčšieho počtu našich členov, známych, rodín.

Pre nás rok s koncovým číslom 13 nebol nešťastný. Skôr naopak, slovenský bridž dal o sebe vedieť, dosiahli sme dva úspechy, ktoré rezonujú aj v európskych bridžových kruhoch.

Želám všetkým členom SBZ, aby sme aj v budúcom roku každému vo svojom okolí, a to nielen bridžovom, rozdávali radostné zážitky. Lebo keď sme to dokázali jeden rok, tak to v nás musí byť. Nech svojimi úspechmi, nápadmi a pozitívnym prístupom zlepšujeme náladu ľuďom, ktorým na nás záleží. Prajem Vám pokojné prežitie vianočných sviatkov a všetko najlepšie, zdravie, pohodu a príjemné chvíle počas celého roku 2014.

Peter Belčák


 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.