20. ročník Intercity ligy (doplnenie) Tlačiť E-mail
16. 12. 2013
Do tohtoročného jesenného kola jubilejného 20. ročníka Intercity League sa z našich družstiev prihlásilo naše úspešné dorastenecké družstvo a hrá pod názvom Košice.

Zápasy by sa mali hrať každú stredu večer, začiatok cca o 21 hod, hrá sa na 16 rozdaní. V prvom zápase (16.10.) sa naši stretli so srbským družstvom Jagodina a zápas skončil v pomere 9-57 imp.

Doplnenie:

Naše družstvo skončilo v skupine C na deviatom mieste z desiatich účastníkov a do ďalších bojov o umiestnenie, do ktorých postupovalo 16 najlepších z 26 družstiev, sa nekvalifikovalo.

Prípadnú pachuť z neúspešného výsledku v tejto súťaži zmazalo naše družstvo vo včerajšom (15.12.2013) prípravnom zápase proti maďarskému juniorskému družstvu U26, keď v dobre hranom zápase porazili silných súperov (finalistov tohtoročných White House Juniors, tzv. "malých" ME )pomerne presvedčivo 56-36 IMP. Tento zápas podobne ako väčšinu súťaže Intercity ligy odohrali v zostave Jakabšic, Kvoček, Rumančík a Vodička. Záznam z tohto zaujímavého zápasu si môžete pozrieť tu.

PS. Ešte ku Intercity lige. Smutnou správou je úmrtie Tonci Radelju, organizátora tejto súťaže, dopisovateľa internetového bridžového portálu Neapolitan Club a propagátora chorvátskeho bridžu. Účastníci súťaže sa zhodli v tom, že ďalšie ročníky súťaže pomenujú po jej zakladateľovi.


 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.