BBO Intercity League Tlačiť E-mail
Napísal Edo Velecký   
27. 05. 2011
V týchto dňoch prebieha na serveri BBO 15. ročník BBO Intercity League.

Súťaže sa zúčastňuje aj naše družstvo Légia Košice, ktoré hrá pod názvom Košice. Pred týždňom skončili zápasy v skupinách. V každej skupine hralo 10 družstiev, prvé štyri z každej skupiny postupovali ďalej, čím sa vytvorilo pole 12 družstiev. Z týchto 12 družstiev štyri najlepšie postúpili priamo do štvrťfinále,  ďalších osem družstiev hralo o postup do štvrťfinále KO zápas na 24 rozdaní.

Košice postúpili do tohto KO zápasu, aj keď trochu s "odretými ušami", z posledného postupového miesta. Túto stredu naše družstvo uspelo aj v tomto KO zápase, takže v stredu 1. júna sa  o postup do semifinále pobije s reprezentáciou Walesu.

Súťaži BBO Intercity League sa pravidelne venuje aj prestížny taliansky bridžový server Neapolitan Club. V nasledovnom článku chorvátsky organizátor  súťaže Tony Radelja popisuje priebeh súťaže a odhaduje šance jednotlivých družstiev na víťazstvo. Ako vidno, medzi favoritmi nie sme, čo nám vôbec nevadí. A aj keď nepostúpime ďalej, tak sme aspoň urobili ďalšiu reklamu slovenskému a košickému bridžu.


Ďalšie články na túto tému:

 

Nemáte oprávnenie pridať komentár.